Billackering i Torslanda

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Torslanda - alla dom bästa billackerarna i Torslanda finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Torslanda och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Torslanda. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Torslanda. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Torslanda och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Torslanda.
Annons:

Billackerare i Torslanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Torslanda:

GBG Lackcenter AB
Hangarv. 3
423 37 TORSLANDA


KR Lackcenter
Hangarv. 3
423 37 TORSLANDA

Annons:

Motivlackering i Torslanda

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Torslanda är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Torslanda kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Torslanda ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Torslanda.

Billackeringsfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du läsa mer om Torslanda om du vill veta mer än saker om billackering i Torslanda.

I Torslanda hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Torslanda som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: