Billackering i Mellerud

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Mellerud - alla dom bästa billackerarna i Mellerud finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Mellerud och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Mellerud. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Mellerud. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Mellerud och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Mellerud.
Annons:

Billackerare i Mellerud

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Mellerud:

Lackarn på Dal
Sapphultsg. 6
464 34 MELLERUD


AS Cars AB
Kärrag. 19
464 31 Mellerud

Annons:

Motivlackering i Mellerud

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Mellerud är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Mellerud kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Mellerud ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Mellerud.

Billackeringsfakta om orten Mellerud

I Mellerud finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Mellerud.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan du läsa mer om Mellerud om du vill veta mer än saker om billackering i Mellerud.

I Mellerud hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Mellerud som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: