Billackering i Kungälv

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Kungälv - alla dom bästa billackerarna i Kungälv finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Kungälv och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Kungälv. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Kungälv. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Kungälv och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Kungälv.
Annons:

Billackerare i Kungälv

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Kungälv:

Rollsbo Billackering AB
Rollsbov. 48
442 40 Kungälv


HAWCAR Bilservice
Bultg. 13 B
442 40 Kungälv


Dösebacka Lackering AB
Trollhättev. 18 A
442 34 KUNGÄLV


G D Lack & Motor
Filareg. 4
442 34 KUNGÄLV


Mekonomen Bilverkstad
Filareg. 7
442 34 KUNGÄLV

Annons:

Motivlackering i Kungälv

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Kungälv är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Kungälv kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Kungälv ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Kungälv.

Billackeringsfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungälv om du vill veta mer än saker om billackering i Kungälv.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 5 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Kungälv som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: