Billackering i Kållered

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Kållered - alla dom bästa billackerarna i Kållered finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Kållered och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Kållered. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Kållered. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Kållered och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Kållered.
Annons:

Billackerare i Kållered

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Kållered:

Mölndals City Bil och Plåt AB
Bangårdsv. 8
428 35 KÅLLERED

Annons:

Motivlackering i Kållered

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Kållered är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Kållered kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Kållered ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Kållered.

Billackeringsfakta om orten Kållered

I Kållered finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du läsa mer om Kållered om du vill veta mer än saker om billackering i Kållered.

I Kållered hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Kållered som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: