Billackering i Kållekärr

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Kållekärr - alla dom bästa billackerarna i Kållekärr finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Kållekärr och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Kållekärr. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Kållekärr. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Kållekärr och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Kållekärr.
Annons:

Billackerare i Kållekärr

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Kållekärr:

Fre-Bo Lack AB
Vallhamn industriväg 201
471 93 Kållekärr

Annons:

Motivlackering i Kållekärr

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Kållekärr är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Kållekärr kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Kållekärr ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Kållekärr.

Billackeringsfakta om orten Kållekärr

I Kållekärr finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du läsa mer om Kållekärr om du vill veta mer än saker om billackering i Kållekärr.

I Kållekärr hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Kållekärr som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: