Billackering i Göteborg

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Göteborg - alla dom bästa billackerarna i Göteborg finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Göteborg och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Göteborg. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Göteborg. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Göteborg och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Göteborg.
Annons:

Billackerare i Göteborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Göteborg:

Universal Teknik AB
Ringög. 38
417 07 Göteborg


Allround Lack AB
Återbruksv. 2
417 29 Göteborg


Holmlunds Billackering AB
Tackjärnsg. 8
417 07 Göteborg


Magno Göteborgs Bilskadecenter AB
Malmsjög. 4
415 05 Göteborg


Henrikson AB
Varholmsg. 2
414 74 GÖTEBORG


BEMA DÄCK AB / FIRSTSTOP
Karlavagnsg. 7
417 56 Göteborg


Aise 4 U
Fiskhamnsg. 6
414 58 GÖTEBORG

Annons:

Motivlackering i Göteborg

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Göteborg är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Göteborg kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Göteborg ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Göteborg.

Billackeringsfakta om orten Göteborg

I Göteborg finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du läsa mer om Göteborg om du vill veta mer än saker om billackering i Göteborg.

I Göteborg hittade vi sammanlagt 7 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Göteborg som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: