Billackering i Dingle

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Dingle - alla dom bästa billackerarna i Dingle finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Dingle och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Dingle. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Dingle. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Dingle och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Dingle.
Annons:

Billackerare i Dingle

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Dingle:

Unick Lack AB
Kustv. 1
455 61 Dingle

Annons:

Motivlackering i Dingle

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Dingle är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Dingle kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Dingle ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Dingle.

Billackeringsfakta om orten Dingle

I Dingle finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Dingle.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du läsa mer om Dingle om du vill veta mer än saker om billackering i Dingle.

I Dingle hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Dingle som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: