Billackering i Brämhult

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Brämhult - alla dom bästa billackerarna i Brämhult finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Brämhult och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Brämhult. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Brämhult. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Brämhult och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Brämhult.
Annons:

Billackerare i Brämhult

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Brämhult:

Vikens Lackcenter i Borås AB
Vävlagarg. 8
507 30 Brämhult

Annons:

Motivlackering i Brämhult

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Brämhult är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Brämhult kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Brämhult ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Brämhult.

Billackeringsfakta om orten Brämhult

I Brämhult finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du läsa mer om Brämhult om du vill veta mer än saker om billackering i Brämhult.

I Brämhult hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Brämhult som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: