Billackering i Borås

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Borås - alla dom bästa billackerarna i Borås finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Borås och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Borås. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Borås. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Borås och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Borås.
Annons:

Billackerare i Borås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Borås:

Tosseryds Billackering AB
Tosserydsv. 23
506 49 Borås


Dynamic Bilvård & Bilverkstad
Alvestag. 31
504 33 BORÅS


Borås Bilhandel AB
Verkstadsg. 19
504 62 BORÅS

Annons:

Motivlackering i Borås

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Borås är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Borås kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Borås ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Borås.

Billackeringsfakta om orten Borås

I Borås finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du läsa mer om Borås om du vill veta mer än saker om billackering i Borås.

I Borås hittade vi sammanlagt 3 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Borås som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: