Billackering i Askim

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Askim - alla dom bästa billackerarna i Askim finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Askim och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Askim. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Askim. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Askim och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Askim.
Annons:

Billackerare i Askim

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Askim:

Spotrepair Center Göteborg AB
St. Åvägen 18
436 34 ASKIM

Annons:

Motivlackering i Askim

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Askim är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Askim kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Askim ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Askim.

Billackeringsfakta om orten Askim

I Askim finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om Askim om du vill veta mer än saker om billackering i Askim.

I Askim hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Askim som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: