Billackering i Angered

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Angered - alla dom bästa billackerarna i Angered finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Angered och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Angered. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Angered. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Angered och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Angered.
Annons:

Billackerare i Angered

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Angered:

Bil-Fix i Angered AB
Gretas g. 52
424 55 Angered


B B Center Bilverkstad
Spadeg. 11
424 65 ANGERED

Annons:

Motivlackering i Angered

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Angered är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Angered kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Angered ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Angered.

Billackeringsfakta om orten Angered

I Angered finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du läsa mer om Angered om du vill veta mer än saker om billackering i Angered.

I Angered hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Angered som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: