Billackering i Alingsås

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Alingsås - alla dom bästa billackerarna i Alingsås finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Alingsås och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Alingsås. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Alingsås. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Alingsås och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Alingsås.
Annons:

Billackerare i Alingsås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Alingsås:

Alingsås Citylack AB
Mejerig. 3
441 39 Alingsås


Färgtrend AB
Hemv. 17 B
441 39 Alingsås


Br. Starks Billackering & Blästring AB
Mejerig. 8
441 39 Alingsås


Lackcenter i Alingsås AB
Sävelundsg. 15 D
441 38 ALINGSÅS


Bröderna Starks Billackering & Blästring AB
Mejerig. 8
441 39 Alingsås

Annons:

Motivlackering i Alingsås

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Alingsås är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Alingsås kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Alingsås ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Alingsås.

Billackeringsfakta om orten Alingsås

I Alingsås finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du läsa mer om Alingsås om du vill veta mer än saker om billackering i Alingsås.

I Alingsås hittade vi sammanlagt 5 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Alingsås som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västra Götaland.
Annons: