Billackering i Sala

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Sala - alla dom bästa billackerarna i Sala finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Sala och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Sala. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Sala. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Sala och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Sala.
Annons:

Billackerare i Sala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Sala:

Lånsta Lack
Lånsta 138
733 94 SALA

Annons:

Motivlackering i Sala

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Sala är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Sala kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Sala ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Sala.

Billackeringsfakta om orten Sala

I Sala finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om Sala om du vill veta mer än saker om billackering i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Sala som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västmanland.
Annons: