Billackering i Hallstahammar

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Hallstahammar - alla dom bästa billackerarna i Hallstahammar finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Hallstahammar och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Hallstahammar. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Hallstahammar. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Hallstahammar och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Hallstahammar.
Annons:

Billackerare i Hallstahammar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Hallstahammar:

Holmax Bilservice
Betongv. 4
734 32 Hallstahammar

Annons:

Motivlackering i Hallstahammar

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Hallstahammar är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Hallstahammar kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Hallstahammar ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Hallstahammar.

Billackeringsfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du läsa mer om Hallstahammar om du vill veta mer än saker om billackering i Hallstahammar.

I Hallstahammar hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Hallstahammar som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västmanland.
Annons: