Billackering i Härnösand

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Härnösand - alla dom bästa billackerarna i Härnösand finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Härnösand och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Härnösand. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Härnösand. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Härnösand och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Härnösand.
Annons:

Billackerare i Härnösand

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Härnösand:

Leffes Lack AB
Industrig. 2
871 53 Härnösand


Öbacka Billackering AB
Industrig. 7
871 53 Härnösand


Braccobaldo AB
Industrig. 7
871 53 Härnösand

Annons:

Motivlackering i Härnösand

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Härnösand är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Härnösand kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Härnösand ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Härnösand.

Billackeringsfakta om orten Härnösand

I Härnösand finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du läsa mer om Härnösand om du vill veta mer än saker om billackering i Härnösand.

I Härnösand hittade vi sammanlagt 3 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Härnösand som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västernorrland.
Annons: