Billackering i Vilhelmina

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Vilhelmina - alla dom bästa billackerarna i Vilhelmina finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Vilhelmina och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Vilhelmina. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Vilhelmina. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Vilhelmina och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Vilhelmina.
Annons:

Billackerare i Vilhelmina

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Vilhelmina:

Trac & Lack
S. Brännaby 8
912 90 Vilhelmina


Vilhelmina Billackering
Volgsjöstrand 11
912 34 Vilhelmina

Annons:

Motivlackering i Vilhelmina

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Vilhelmina är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Vilhelmina kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Vilhelmina ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Vilhelmina.

Billackeringsfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du läsa mer om Vilhelmina om du vill veta mer än saker om billackering i Vilhelmina.

I Vilhelmina hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Vilhelmina som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västerbotten.
Annons: