Billackering i Umeå

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Umeå - alla dom bästa billackerarna i Umeå finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Umeå och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Umeå. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Umeå. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Umeå och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Umeå.
Annons:

Billackerare i Umeå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Umeå:

Alviks Lackcenter AB
Lärlingsg. 28
904 22 Umeå


Umeå Billackering AB
Industriv. 18
901 30 Umeå


Umelacken
Spinnvägen 7
903 61 Umeå


Umeå Bilrostskydd & Lackering AB
Formv. 10
906 21 UMEÅ


Umeå Bilskadecenter
Gräddv. 25
906 20 Umeå


Bilvårdsspecialisten i Umeå AB
Formv. 9
906 21 UMEÅ


Nordins Bilplåt & Reparationer
Flurkmark 7
905 94 Umeå


Autolacken AB
Degersjön 36
905 87 Umeå

Annons:

Motivlackering i Umeå

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Umeå är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Umeå kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Umeå ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Umeå.

Billackeringsfakta om orten Umeå

I Umeå finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa mer om Umeå om du vill veta mer än saker om billackering i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 8 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Umeå som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västerbotten.
Annons: