Billackering i Skellefteå

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Skellefteå - alla dom bästa billackerarna i Skellefteå finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Skellefteå och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Skellefteå. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Skellefteå. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Skellefteå och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Skellefteå.
Annons:

Billackerare i Skellefteå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Skellefteå:

Lackis Ove Degerman AB
Verkstadsv. 16 A
931 61 SKELLEFTEÅ


Lackcenter AB
Plastv. 6
931 42 Skellefteå


Billacken
Hjoggböle 121
931 94 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Billackering AB
Verkstadsv. 18
931 61 SKELLEFTEÅ

Annons:

Motivlackering i Skellefteå

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Skellefteå är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Skellefteå kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Skellefteå ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Skellefteå.

Billackeringsfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du läsa mer om Skellefteå om du vill veta mer än saker om billackering i Skellefteå.

I Skellefteå hittade vi sammanlagt 4 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Skellefteå som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västerbotten.
Annons: