Billackering i Malå

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Malå - alla dom bästa billackerarna i Malå finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Malå och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Malå. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Malå. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Malå och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Malå.
Annons:

Billackerare i Malå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Malå:

Eije Bjuhr AB
Skolg. 6
930 70 MALÅ

Annons:

Motivlackering i Malå

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Malå är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Malå kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Malå ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Malå.

Billackeringsfakta om orten Malå

I Malå finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du läsa mer om Malå om du vill veta mer än saker om billackering i Malå.

I Malå hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Malå som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Västerbotten.
Annons: