Billackering i Uppsala

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Uppsala - alla dom bästa billackerarna i Uppsala finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Uppsala och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Uppsala. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Uppsala. Sammanlagt så finns det 11 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Uppsala och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Uppsala.
Annons:

Billackerare i Uppsala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Uppsala:

Jr Lackcenter I Uppsala AB
Sofielundsg. 6
753 23 Uppsala


Lk:s Blästringstjänst AB
Vaksala-eke
755 94 Uppsala


Uppsala Bilskadecenter AB
Vikingag. 1
753 34 Uppsala


Uppsala Plast och Autolack AB
Säbyg. 23
753 23 Uppsala


Sjöholms Plåt & Lack i Uppsala AB
Börje-broby
755 92 Uppsala


Uppsala Lackcenter AB
Sofielundsg. 6
753 23 Uppsala


Uppsala Billackering AB
Möllersvärdsg. 5
754 50 UPPSALA


AROS Billackering AB
Läby-österby
755 92 Uppsala


Forslund & Nordkvist Billackering AB
Börje Ströbylund
755 92 Uppsala


Aros Billackering AB
Läby-österby
755 92 Uppsala


Upplands Bilfärg AB
Björkg. 77
753 23 Uppsala

Annons:

Motivlackering i Uppsala

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Uppsala är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Uppsala kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Uppsala ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Uppsala.

Billackeringsfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du läsa mer om Uppsala om du vill veta mer än saker om billackering i Uppsala.

I Uppsala hittade vi sammanlagt 11 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Uppsala som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Uppsala.
Annons: