Billackering i Bålsta

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Bålsta - alla dom bästa billackerarna i Bålsta finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Bålsta och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Bålsta. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Bålsta. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Bålsta och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Bålsta.
Annons:

Billackerare i Bålsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Bålsta:

LC BILCENTER
Dragrännan 15
746 50 Bålsta

Annons:

Motivlackering i Bålsta

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Bålsta är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Bålsta kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Bålsta ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Bålsta.

Billackeringsfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa mer om Bålsta om du vill veta mer än saker om billackering i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Bålsta som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Uppsala.
Annons: