Billackering i Stockholm

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Stockholm - alla dom bästa billackerarna i Stockholm finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Stockholm och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Stockholm. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Stockholm. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Stockholm och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Stockholm.
Annons:

Billackerare i Stockholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Stockholm:

AutoCity Bilskador Kungsholmen AB
Kronobergsg. 45
112 33 Stockholm

Annons:

Motivlackering i Stockholm

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Stockholm är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Stockholm kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Stockholm ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Stockholm.

Billackeringsfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du läsa mer om Stockholm om du vill veta mer än saker om billackering i Stockholm.

I Stockholm hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Stockholm som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Stockholm.
Annons: