Billackering i Skärholmen

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Skärholmen - alla dom bästa billackerarna i Skärholmen finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Skärholmen och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Skärholmen. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Skärholmen. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Skärholmen och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Skärholmen.
Annons:

Billackerare i Skärholmen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Skärholmen:

Skärholmens Bilvård AB
Ekholmsv. 21
127 48 Skärholmen

Annons:

Motivlackering i Skärholmen

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Skärholmen är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Skärholmen kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Skärholmen ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Skärholmen.

Billackeringsfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du läsa mer om Skärholmen om du vill veta mer än saker om billackering i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Skärholmen som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Stockholm.
Annons: