Billackering i Hallstavik

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Hallstavik - alla dom bästa billackerarna i Hallstavik finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Hallstavik och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Hallstavik. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Hallstavik. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Hallstavik och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Hallstavik.
Annons:

Billackerare i Hallstavik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Hallstavik:

Hallstaviks Bil Plåt & Lack
Dammv. 7
763 30 Hallstavik


Billackering & Veteranbilrenovering Himberg
Björklundsbacken 4
763 94 Hallstavik

Annons:

Motivlackering i Hallstavik

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Hallstavik är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Hallstavik kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Hallstavik ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Hallstavik.

Billackeringsfakta om orten Hallstavik

I Hallstavik finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Hallstavik.

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du läsa mer om Hallstavik om du vill veta mer än saker om billackering i Hallstavik.

I Hallstavik hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Hallstavik som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Stockholm.
Annons: