Billackering i Hägersten

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Hägersten - alla dom bästa billackerarna i Hägersten finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Hägersten och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Hägersten. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Hägersten. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Hägersten och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Hägersten.
Annons:

Billackerare i Hägersten

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Hägersten:

Mälarlack AB
Elektrav. 16
126 30 HÄGERSTEN


Stockholms Bil & Kaross AB
Drivhjulsv. 32 C
126 30 HÄGERSTEN


Orazio Bil & Plåt AB
Västbergav. 24
126 30 HÄGERSTEN


Västberga Bilservice AB
Vretensborgsv. 22
126 30 HÄGERSTEN


Stockholms Karosslack AB
Elektrav. 3
126 30 HÄGERSTEN


Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB
Elektrav. 43
126 30 HÄGERSTEN


Hallbergs Plåt & Lack AB
Västberga Allé 30
126 30 HÄGERSTEN

Annons:

Motivlackering i Hägersten

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Hägersten är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Hägersten kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Hägersten ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Hägersten.

Billackeringsfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du läsa mer om Hägersten om du vill veta mer än saker om billackering i Hägersten.

I Hägersten hittade vi sammanlagt 7 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Hägersten som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Stockholm.
Annons: