Billackering i Farsta

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Farsta - alla dom bästa billackerarna i Farsta finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Farsta och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Farsta. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Farsta. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Farsta och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Farsta.
Annons:

Billackerare i Farsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Farsta:

B R Bilverkstad
Pepparv. 81
123 56 Farsta

Annons:

Motivlackering i Farsta

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Farsta är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Farsta kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Farsta ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Farsta.

Billackeringsfakta om orten Farsta

I Farsta finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om Farsta om du vill veta mer än saker om billackering i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Farsta som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Stockholm.
Annons: