Billackering i Katrineholm

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Katrineholm - alla dom bästa billackerarna i Katrineholm finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Katrineholm och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Katrineholm. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Katrineholm. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Katrineholm och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Katrineholm.
Annons:

Billackerare i Katrineholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Katrineholm:

Björkviks Billackering AB
Mossv. 10
641 22 KATRINEHOLM


Rogers Billackering HB
Marieborgsg. 1 C
641 39 KATRINEHOLM


Pappas Bilverkstad
Ljungv. 4
641 39 KATRINEHOLM


Djulö Billackering, AB
Högmossev. 5 B
641 39 KATRINEHOLM


Katrineholms Billackering AB
Mossv. 4
641 49 Katrineholm

Annons:

Motivlackering i Katrineholm

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Katrineholm är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Katrineholm kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Katrineholm ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Katrineholm.

Billackeringsfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än saker om billackering i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 5 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Katrineholm som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Södermanland.
Annons: