Billackering i Trelleborg

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Trelleborg - alla dom bästa billackerarna i Trelleborg finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Trelleborg och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Trelleborg. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Trelleborg. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Trelleborg och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Trelleborg.
Annons:

Billackerare i Trelleborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Trelleborg:

Johnssons Billackering, G
Per Hans v. 3
231 64 Trelleborg


Trelleborgs Billackering AB
Persåkersv. 24
231 62 Trelleborg

Annons:

Motivlackering i Trelleborg

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Trelleborg är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Trelleborg kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Trelleborg ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Trelleborg.

Billackeringsfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du läsa mer om Trelleborg om du vill veta mer än saker om billackering i Trelleborg.

I Trelleborg hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Trelleborg som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Skåne.
Annons: