Billackering i Perstorp

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Perstorp - alla dom bästa billackerarna i Perstorp finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Perstorp och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Perstorp. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Perstorp. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Perstorp och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Perstorp.
Annons:

Billackerare i Perstorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Perstorp:

Rickardssons Mekaniska Verkstad
Ekv. 7
284 35 PERSTORP


Mickes Lackservice i Perstorp AB
Blåbärsstigen 20
284 32 Perstorp

Annons:

Motivlackering i Perstorp

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Perstorp är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Perstorp kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Perstorp ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Perstorp.

Billackeringsfakta om orten Perstorp

I Perstorp finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du läsa mer om Perstorp om du vill veta mer än saker om billackering i Perstorp.

I Perstorp hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Perstorp som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Skåne.
Annons: