Billackering i Höör

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Höör - alla dom bästa billackerarna i Höör finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Höör och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Höör. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Höör. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Höör och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Höör.
Annons:

Billackerare i Höör

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Höör:

Billackering True Colour I Höör AB
Terminalv. 6
243 35 HÖÖR

Annons:

Motivlackering i Höör

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Höör är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Höör kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Höör ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Höör.

Billackeringsfakta om orten Höör

I Höör finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du läsa mer om Höör om du vill veta mer än saker om billackering i Höör.

I Höör hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Höör som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Skåne.
Annons: