Billackering i Lindesberg

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Lindesberg - alla dom bästa billackerarna i Lindesberg finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Lindesberg och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Lindesberg. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Lindesberg. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Lindesberg och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Lindesberg.
Annons:

Billackerare i Lindesberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Lindesberg:

Lindesbergs Bilskadecenter AB
Tennisg. 4
711 34 LINDESBERG

Annons:

Motivlackering i Lindesberg

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Lindesberg är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Lindesberg kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Lindesberg ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Lindesberg.

Billackeringsfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du läsa mer om Lindesberg om du vill veta mer än saker om billackering i Lindesberg.

I Lindesberg hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Lindesberg som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Örebro.
Annons: