Billackering i Kopparberg

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Kopparberg - alla dom bästa billackerarna i Kopparberg finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Kopparberg och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Kopparberg. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Kopparberg. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Kopparberg och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Kopparberg.
Annons:

Billackerare i Kopparberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Kopparberg:

Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg AB
Wallmov. 32
714 32 Kopparberg

Annons:

Motivlackering i Kopparberg

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Kopparberg är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Kopparberg kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Kopparberg ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Kopparberg.

Billackeringsfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du läsa mer om Kopparberg om du vill veta mer än saker om billackering i Kopparberg.

I Kopparberg hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Kopparberg som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Örebro.
Annons: