Billackering i Hallsberg

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Hallsberg - alla dom bästa billackerarna i Hallsberg finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Hallsberg och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Hallsberg. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Hallsberg. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Hallsberg och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Hallsberg.
Annons:

Billackerare i Hallsberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Hallsberg:

NiMa Billackering AB
Tegelg. 3
694 32 Hallsberg

Annons:

Motivlackering i Hallsberg

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Hallsberg är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Hallsberg kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Hallsberg ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Hallsberg.

Billackeringsfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du läsa mer om Hallsberg om du vill veta mer än saker om billackering i Hallsberg.

I Hallsberg hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Hallsberg som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Örebro.
Annons: