Billackering i Guldsmedshyttan

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Guldsmedshyttan - alla dom bästa billackerarna i Guldsmedshyttan finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Guldsmedshyttan och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Guldsmedshyttan. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Guldsmedshyttan. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Guldsmedshyttan och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Guldsmedshyttan.
Annons:

Billackerare i Guldsmedshyttan

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Guldsmedshyttan:

Stripa Bilservice AB
Björknäsv. 15
711 78 Guldsmedshyttan

Annons:

Motivlackering i Guldsmedshyttan

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Guldsmedshyttan är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Guldsmedshyttan kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Guldsmedshyttan ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Guldsmedshyttan.

Billackeringsfakta om orten Guldsmedshyttan

I Guldsmedshyttan finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Guldsmedshyttan.

Guldsmedshyttan ingår i tätorten Storå i Lindesbergs kommun. På orten finns Global Castings Guldsmedshyttan AB, ett gjuteri. Orten är belägen längs med riksväg 50 cirka 1,5 mil norr om Lindesberg. Numera är bruket specialiserat som tillverkare av segjärn för vindkraftverk (Vestas). Brukets mekaniska verkstad ägs sedan 2006 av Empower.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Guldsmedshyttan om du vill veta mer än saker om billackering i Guldsmedshyttan.

I Guldsmedshyttan hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Guldsmedshyttan som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Örebro.
Annons: