Billackering i Kumla

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Kumla - alla dom bästa billackerarna i Kumla finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Kumla och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Kumla. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Kumla. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Kumla och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Kumla.
Annons:

Billackerare i Kumla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Kumla:

Dysviks Lack AB
V. Åby Skogsbo 212
692 93 KUMLA

Annons:

Motivlackering i Kumla

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Kumla är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Kumla kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Kumla ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Kumla.

Billackeringsfakta om orten Kumla

I Kumla finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du läsa mer om Kumla om du vill veta mer än saker om billackering i Kumla.

I Kumla hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Kumla som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Örebro.
Annons: