Billackering i Öjebyn

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Öjebyn - alla dom bästa billackerarna i Öjebyn finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Öjebyn och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Öjebyn. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Öjebyn. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Öjebyn och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Öjebyn.
Annons:

Billackerare i Öjebyn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Öjebyn:

Jonssons Billackering
Spikv. 5
943 36 öjebyn


Börjes Billackering, AB
Spikv. 11
943 36 öjebyn

Annons:

Motivlackering i Öjebyn

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Öjebyn är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Öjebyn kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Öjebyn ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Öjebyn.

Billackeringsfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du läsa mer om Öjebyn om du vill veta mer än saker om billackering i Öjebyn.

I Öjebyn hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Öjebyn som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Norrbotten.
Annons: