Billackering i Kiruna

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Kiruna - alla dom bästa billackerarna i Kiruna finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Kiruna och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Kiruna. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Kiruna. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Kiruna och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Kiruna.
Annons:

Billackerare i Kiruna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Kiruna:

Kiruna Lack- och Bilskadecenter
Lastv. 25
981 38 KIRUNA


Kiruna Billackering AB
Industriv. 9 B
981 38 KIRUNA

Annons:

Motivlackering i Kiruna

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Kiruna är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Kiruna kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Kiruna ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Kiruna.

Billackeringsfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du läsa mer om Kiruna om du vill veta mer än saker om billackering i Kiruna.

I Kiruna hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Kiruna som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Norrbotten.
Annons: