Billackering i Kalix

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Kalix - alla dom bästa billackerarna i Kalix finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Kalix och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Kalix. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Kalix. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Kalix och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Kalix.
Annons:

Billackerare i Kalix

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Kalix:

Uffes Lack & Design
Övermorjärv 24
952 93 KALIX

Annons:

Motivlackering i Kalix

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Kalix är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Kalix kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Kalix ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Kalix.

Billackeringsfakta om orten Kalix

I Kalix finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du läsa mer om Kalix om du vill veta mer än saker om billackering i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Kalix som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Norrbotten.
Annons: