Billackering i Hakkas

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Hakkas - alla dom bästa billackerarna i Hakkas finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Hakkas och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Hakkas. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Hakkas. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Hakkas och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Hakkas.
Annons:

Billackerare i Hakkas

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Hakkas:

Landströms Plåt & Billackering
Åbov. 3
980 41 HAKKAS

Annons:

Motivlackering i Hakkas

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Hakkas är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Hakkas kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Hakkas ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Hakkas.

Billackeringsfakta om orten Hakkas

I Hakkas finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du läsa mer om Hakkas om du vill veta mer än saker om billackering i Hakkas.

I Hakkas hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Hakkas som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Norrbotten.
Annons: