Billackering i Gammelstad

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Gammelstad - alla dom bästa billackerarna i Gammelstad finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Gammelstad och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Gammelstad. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Gammelstad. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Gammelstad och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Gammelstad.
Annons:

Billackerare i Gammelstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Gammelstad:

Jussis Autolack AB
Hantverksv. 2 H
954 33 GAMMELSTAD

Annons:

Motivlackering i Gammelstad

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Gammelstad är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Gammelstad kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Gammelstad ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Gammelstad.

Billackeringsfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du läsa mer om Gammelstad om du vill veta mer än saker om billackering i Gammelstad.

I Gammelstad hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Gammelstad som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Norrbotten.
Annons: