Billackering i Vimmerby

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Vimmerby - alla dom bästa billackerarna i Vimmerby finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Vimmerby och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Vimmerby. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Vimmerby. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Vimmerby och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Vimmerby.
Annons:

Billackerare i Vimmerby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Vimmerby:

Vimmerby Lackservice AB
Blomg. 6
598 40 VIMMERBY


Autolack i Vimmerby AB
Turbing. 2
598 40 VIMMERBY

Annons:

Motivlackering i Vimmerby

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Vimmerby är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Vimmerby kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Vimmerby ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Vimmerby.

Billackeringsfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du läsa mer om Vimmerby om du vill veta mer än saker om billackering i Vimmerby.

I Vimmerby hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Vimmerby som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Kalmar.
Annons: