Billackering i Kalmar

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Kalmar - alla dom bästa billackerarna i Kalmar finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Kalmar och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Kalmar. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Kalmar. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Kalmar och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Kalmar.
Annons:

Billackerare i Kalmar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Kalmar:

Kalmar Bläster & Lack AB
Flottiljv. 40
392 41 KALMAR


Sjöholms Lackrekond & Ditec Bilvårdscenter i Kalmar
Engelska v. 14
393 56 Kalmar


Ölands Billackering AB
Flottiljv. 32
392 41 KALMAR

Annons:

Motivlackering i Kalmar

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Kalmar är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Kalmar kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Kalmar ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Kalmar.

Billackeringsfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du läsa mer om Kalmar om du vill veta mer än saker om billackering i Kalmar.

I Kalmar hittade vi sammanlagt 3 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Kalmar som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Kalmar.
Annons: