Billackering i Borgholm

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Borgholm - alla dom bästa billackerarna i Borgholm finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Borgholm och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Borgholm. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Borgholm. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Borgholm och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Borgholm.
Annons:

Billackerare i Borgholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Borgholm:

Borgholms Lack AB
Karl Olofsg. 18
387 35 Borgholm

Annons:

Motivlackering i Borgholm

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Borgholm är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Borgholm kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Borgholm ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Borgholm.

Billackeringsfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om Borgholm om du vill veta mer än saker om billackering i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Borgholm som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Kalmar.
Annons: