Billackering i Laholm

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Laholm - alla dom bästa billackerarna i Laholm finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Laholm och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Laholm. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Laholm. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Laholm och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Laholm.
Annons:

Billackerare i Laholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Laholm:

Lack Service Laholm AB
Kullsgårdsv. 39
312 34 Laholm


Sofiero Lack
Industrig. 35
312 34 Laholm

Annons:

Motivlackering i Laholm

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Laholm är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Laholm kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Laholm ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Laholm.

Billackeringsfakta om orten Laholm

I Laholm finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du läsa mer om Laholm om du vill veta mer än saker om billackering i Laholm.

I Laholm hittade vi sammanlagt 2 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Laholm som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Halland.
Annons: