Billackering i Halmstad

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Halmstad - alla dom bästa billackerarna i Halmstad finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Halmstad och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Halmstad. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Halmstad. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Halmstad och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Halmstad.
Annons:

Billackerare i Halmstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Halmstad:

Autolack i Halmstad AB
Gjutareg. 10 B
302 62 HALMSTAD


Halmstads Billackering & Karosseri
Skyttev. 40
302 44 HALMSTAD


Rek & Lack Dr
Kvarndalsv. 6
302 41 Halmstad


Färglagret i Halland AB
Furuviksringen 1
302 44 HALMSTAD


Jespers Bilverkstad AB
Rörkullsv. 6
302 41 Halmstad


Halmstad Goodlack AB
Krontorpsv. 15
302 65 Halmstad

Annons:

Motivlackering i Halmstad

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Halmstad är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Halmstad kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Halmstad ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Halmstad.

Billackeringsfakta om orten Halmstad

I Halmstad finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du läsa mer om Halmstad om du vill veta mer än saker om billackering i Halmstad.

I Halmstad hittade vi sammanlagt 6 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Halmstad som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Halland.
Annons: