Billackering i Bollnäs

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Bollnäs - alla dom bästa billackerarna i Bollnäs finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Bollnäs och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Bollnäs. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Bollnäs. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Bollnäs och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Bollnäs.
Annons:

Billackerare i Bollnäs

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Bollnäs:

Bollnäs Billackering AB
Tegelbruksv. 5
821 43 BOLLNÄS

Annons:

Motivlackering i Bollnäs

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Bollnäs är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Bollnäs kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Bollnäs ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Bollnäs.

Billackeringsfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du läsa mer om Bollnäs om du vill veta mer än saker om billackering i Bollnäs.

I Bollnäs hittade vi sammanlagt 1 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Bollnäs som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Gävleborg.
Annons: