Billackering i Falun

Annons:
Duktig och erfaren billackerare i Falun - alla dom bästa billackerarna i Falun finner du samlade här. Om du bor i närheten av orten Falun och behöver hjälp med något inom områdena billackering eller lackering i allmänhet så kan du på denna sida hitta de bästa och mest erfarna företagen inom lackering och billackering som finns i Falun. Till exempel så kan flera av dessa lackeringsföretagen hjälpa dig med motivlackering i Falun. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som arbetar med lackering och billackering i Falun och nedanför hittar du namn och kontaktuppgifter till alla dessa företag som arbetar med billackering i Falun.
Annons:

Billackerare i Falun

Nedan ser du vår kompletta lista över alla billackerare i Falun:

Falu Billackering AB
Västermalmsv. 6
791 77 FALUN


THL Sweden AB
Verkstadsv. 19
791 45 Falun


Ingarvets Lack AB
Ryckepungsv. 6
791 77 FALUN


Bröderna Pehrssons Billackering HB
Åsg. 93
791 70 Falun

Annons:

Motivlackering i Falun

En vanligt förekommande uppgift för en billackerare i Falun är att utföra motivlackering av både tjänstebilar samt personbilar. Genom att motivlackera sin bil i Falun kan man sända ut ett budskap eller image. Om du bor i Falun ch behöver hjälp med att motivlackera din bil kan du höra med något av företagen ovan som utför billackering i Falun.

Billackeringsfakta om orten Falun

I Falun finns det minst ett verksamt företag som utför billackering och nedanför finner du lite generell fakta om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du läsa mer om Falun om du vill veta mer än saker om billackering i Falun.

I Falun hittade vi sammanlagt 4 billackerare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något företag som arbetar med billackering i Falun som du vill anlita så föreslår vi att du letar vidare efter andra lackeringsföretag i Dalarna.
Annons: